Particulier nieuws


ma 30 mrt 2020

Is uw verzameling wel goed verzekerd?

Is uw verzameling wel goed verzekerd?
Veel Nederlanders verzamelen. Dan kunnen postzegels of munten zijn, maar ook oude wijnen of kunstwerken. Maar wat als er iets gebeurt waardoor uw verzamelstukken beschadigd ra ... Veel Nederlanders verzamelen. Dan kunnen postzegels of munten zijn, maar ook oude wijnen of kunstwerken. Maar wat als er iets gebeurt waardoor uw verzamelstukken beschadigd raken? Zijn ze dan wel goed verzekerd?
di 24 mrt 2020

Coronacrisis: pas extra op voor cybercriminelen!

Coronacrisis: pas extra op voor cybercriminelen!
Vanwege de coronacrisis werken veel Nederlanders thuis. Daardoor stijgt het risico om slachtoffer te worden van cybercriminelen. ... Vanwege de coronacrisis werken veel Nederlanders thuis. Daardoor stijgt het risico om slachtoffer te worden van cybercriminelen.
ma 23 mrt 2020

Hypotheekrente omhoog door coronacrisis?

Hypotheekrente omhoog door coronacrisis?
De coronacrisis heeft uiteraard invloed op de economie en dus ook op de huizenmarkt. Zo verwachten onderzoekers van meerdere banken dat de hypotheekrente zal stijgen in plaats ... De coronacrisis heeft uiteraard invloed op de economie en dus ook op de huizenmarkt. Zo verwachten onderzoekers van meerdere banken dat de hypotheekrente zal stijgen in plaats van dalen, zoals eerder werd verwacht.
vr 20 mrt 2020

Speciale website met verzekeringsvragen over corona

Speciale website met verzekeringsvragen over corona
Het coronavirus houdt ook Nederland in zijn greep. Dat leidt tot veel vragen van burgers. Niet alleen over de volksgezondheid, ook over verzekeringen. ... Het coronavirus houdt ook Nederland in zijn greep. Dat leidt tot veel vragen van burgers. Niet alleen over de volksgezondheid, ook over verzekeringen.
do 19 mrt 2020

WOZ-beschikking goed controleren

WOZ-beschikking goed controleren
De kans is groot dat de WOZ-waarde van uw huis aanzienlijk hoger is dan vorig jaar. Dat betekent niet alleen dat u meer onroerendezaakbelasting moet betalen, maar ook dat ande ... De kans is groot dat de WOZ-waarde van uw huis aanzienlijk hoger is dan vorig jaar. Dat betekent niet alleen dat u meer onroerendezaakbelasting moet betalen, maar ook dat andere lasten zoals de waterschapsheffing omhoog gaan. Daarom kan het lonen om te controleren of de gemeente haar werk wel goed heeft gedaan.
di 10 mrt 2020

Minder inbraak, meer cybercrime

Minder inbraak, meer cybercrime
Het aantal slachtoffers van traditionele criminaliteit zoals inbraak en diefstal blijft gestaag dalen. De keerzijde van de medaille is dat steeds meer mensen slachtoffer zijn ... Het aantal slachtoffers van traditionele criminaliteit zoals inbraak en diefstal blijft gestaag dalen. De keerzijde van de medaille is dat steeds meer mensen slachtoffer zijn van cybercriminelen.
do 5 mrt 2020

Geen financiële buffer maar wel kosten. Wat nu?

Geen financiële buffer maar wel kosten. Wat nu?
Eén op de zeven Nederlanders kan geen € 2.000 opbrengen in het geval van een financiële noodsituatie. Vooral huurders en alleenstaanden met kinderen behoren t ... Eén op de zeven Nederlanders kan geen € 2.000 opbrengen in het geval van een financiële noodsituatie. Vooral huurders en alleenstaanden met kinderen behoren tot de groep die vaker financieel kwetsbaar is.
do 5 mrt 2020

Hoge huizenprijs, dure opstalverzekering?

Hoge huizenprijs, dure opstalverzekering?
Koophuizen worden steeds duurder. Heeft dat ook effect op de premie van de opstalverzekering? Of gelden daarvoor andere criteria? ... Koophuizen worden steeds duurder. Heeft dat ook effect op de premie van de opstalverzekering? Of gelden daarvoor andere criteria?
di 3 mrt 2020

Aflossingsvrije hypotheek weer populairder

Aflossingsvrije hypotheek weer populairder
Het aantal aflossingsvrije hypotheken neemt weer toe. Vooral doorstromers en senioren sluiten de hypotheekvorm weer regelmatig af. ... Het aantal aflossingsvrije hypotheken neemt weer toe. Vooral doorstromers en senioren sluiten de hypotheekvorm weer regelmatig af.
di 3 mrt 2020

Aangifte IB voor 1 mei indienen of uitstel aanvragen

Aangifte IB voor 1 mei indienen of uitstel aanvragen
Uw aangifte Inkomstenbelasting 2019 kunt u ook dit jaar weer indienen tussen 1 maart en 1 mei. Bent u verplicht om aangifte doen? Dan heeft u waarschijnlijk al een uitnodiging ... Uw aangifte Inkomstenbelasting 2019 kunt u ook dit jaar weer indienen tussen 1 maart en 1 mei. Bent u verplicht om aangifte doen? Dan heeft u waarschijnlijk al een uitnodiging gekregen van de Belastingdienst.
wo 26 feb 2020

Corona en uw reisbestemming

Corona en uw reisbestemming
...

De Nederlandse regering heeft de maatregelen om Corona in te dammen verscherpt. Ook zijn er steeds meer landen waarvoor een negatief reisadvies geldt. Maar wat als u binnenkort op reis gaat? Waarmee moet u dan rekening houden?

di 11 feb 2020

Ciara raast over Nederland: zeker € 150 miljoen schade

Ciara raast over Nederland: zeker € 150 miljoen schade
Storm Ciara – de eerste Nederlandse storm die een naam kreeg – heeft in de afgelopen week voor tenminste € 150 miljoen aan schade veroorzaakt. En dan gaa ... Storm Ciara – de eerste Nederlandse storm die een naam kreeg – heeft in de afgelopen week voor tenminste € 150 miljoen aan schade veroorzaakt. En dan gaat het alleen nog om de schade aan gebouwen en auto's.
ma 10 feb 2020

Overtreding in het verkeer: betaalt uw verzekeraar de schade wel?

Overtreding in het verkeer: betaalt uw verzekeraar de schade wel?
Wie in het verkeer een misdrijf pleegt en een ongeluk krijgt, moet de schade zelf betalen. Maar ook bij roekeloos rijgedrag kan de verzekeraar de schade op de bestuurder verha ... Wie in het verkeer een misdrijf pleegt en een ongeluk krijgt, moet de schade zelf betalen. Maar ook bij roekeloos rijgedrag kan de verzekeraar de schade op de bestuurder verhalen. Daarnaast zijn de straffen een stuk strenger geworden.
vr 7 feb 2020

Wintersportvakantie? Check uw reisverzekering!

Wintersportvakantie? Check uw reisverzekering!
Gaat u binnenkort naar de sneeuw? Lees dan de voorwaarden van uw reisverzekering weer eens goed door! Veel Nederlanders overschatten namelijk de dekkingen ervan. ... Gaat u binnenkort naar de sneeuw? Lees dan de voorwaarden van uw reisverzekering weer eens goed door! Veel Nederlanders overschatten namelijk de dekkingen ervan.
do 6 feb 2020

Weer minder auto’s gestolen in 2019

Weer minder auto’s gestolen in 2019
Het aantal gestolen auto’s is vorig jaar opnieuw afgenomen. In totaal is er zo’n 7.100 aangiftes gedaan van een gestolen voertuig. In 2015 werden er nog ruim 10.00 ... Het aantal gestolen auto’s is vorig jaar opnieuw afgenomen. In totaal is er zo’n 7.100 aangiftes gedaan van een gestolen voertuig. In 2015 werden er nog ruim 10.000 auto’s gestolen.
wo 5 feb 2020

Toch negatieve spaarrente?

Toch negatieve spaarrente?
ABN Amro heeft als eerste grote bank besloten om vanaf april geen rente meer te geven op spaargeld van kleine spaarders. Naar verwachting zullen meer banken volgen. De kans is ... ABN Amro heeft als eerste grote bank besloten om vanaf april geen rente meer te geven op spaargeld van kleine spaarders. Naar verwachting zullen meer banken volgen. De kans is daarmee groter geworden dat we op termijn moeten gaan betalen om ons geld bij de bank te stallen.
ma 3 feb 2020

WAB moet kloof dichten tussen vast contract en flexwerk

WAB moet kloof dichten tussen vast contract en flexwerk
De Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) zorgt dit jaar voor de nodige veranderingen. Met de wet wil het kabinet de kloof tussen vast werk en flexwerk zo goed mogelijk dichten. Een ... De Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) zorgt dit jaar voor de nodige veranderingen. Met de wet wil het kabinet de kloof tussen vast werk en flexwerk zo goed mogelijk dichten. Een groot deel van de nieuwe regels is op 1 januari 2020 ingegaan.
vr 31 jan 2020

Half miljard pensioengeld niet uitgekeerd

Half miljard pensioengeld niet uitgekeerd
Maar liefst een half miljard euro aan pensioengeld wordt niet uitgekeerd. Het gaat om zogenoemde ‘vergeten pensioenen’. De betreffende gepensioneerden melden zich ... Maar liefst een half miljard euro aan pensioengeld wordt niet uitgekeerd. Het gaat om zogenoemde ‘vergeten pensioenen’. De betreffende gepensioneerden melden zich niet bij de pensioenfondsen. Die kunnen op hun beurt de rechthebbenden niet vinden.
wo 29 jan 2020

Wonen wordt duurder in 2020

Wonen wordt duurder in 2020
In veel gemeenten wordt wonen dit jaar duurder. Dat komt onder andere omdat de afvalstoffenheffing gemiddeld 8% stijgt. Huiseigenaren moeten er daarnaast rekening mee houden d ... In veel gemeenten wordt wonen dit jaar duurder. Dat komt onder andere omdat de afvalstoffenheffing gemiddeld 8% stijgt. Huiseigenaren moeten er daarnaast rekening mee houden dat ze meer onroerendezaakbelasting (ozb) gaan betalen.
di 14 jan 2020

Woonlastenverzekering of niet?

Woonlastenverzekering of niet?
Wonen is duur. Een flink deel van uw inkomen gaat op aan de huur of de hypotheek. Maar wat als u langdurig werkloos of arbeidsongeschikt raakt? Kunt u dan nog wel in uw huis b ... Wonen is duur. Een flink deel van uw inkomen gaat op aan de huur of de hypotheek. Maar wat als u langdurig werkloos of arbeidsongeschikt raakt? Kunt u dan nog wel in uw huis blijven wonen?
ma 13 jan 2020

Woonhuis-, opstal en inboedelverzekering: welke polis dekt wat?

Woonhuis-, opstal en inboedelverzekering: welke polis dekt wat?
Of u nu in een huurhuis of in een koophuis woont, het is altijd verstandig om één of meerdere woonverzekeringen af te sluiten. In de praktijk blijkt echter dat h ... Of u nu in een huurhuis of in een koophuis woont, het is altijd verstandig om één of meerdere woonverzekeringen af te sluiten. In de praktijk blijkt echter dat het voor consumenten niet altijd duidelijk is welke verzekering welke schade dekt. Daarom zetten wij het hier voor u op een rij.
di 7 jan 2020

Wat doet de hypotheekrente in 2020?

Wat doet de hypotheekrente in 2020?
De hypotheekrente is al jaren erg laag. Zelfs op momenten dat iedereen dacht dat de bodem wel was bereikt, bleek de rente nog verder te kunnen dalen. Daardoor is de grote v ...

De hypotheekrente is al jaren erg laag. Zelfs op momenten dat iedereen dacht dat de bodem wel was bereikt, bleek de rente nog verder te kunnen dalen. Daardoor is de grote vraag van dit jaar: gaat de hypotheekrente in 2020 nog verder naar beneden?

ma 6 jan 2020

Bromfietsverzekering: waar moet u op letten?

Bromfietsverzekering: waar moet u op letten?
Een bromfiets of scooter is een kostbaar bezit. Een goede cascoverzekering is daarom geen overbodige luxe. Maar hoe kiest u de beste bromfietsverzekering met de scherpste prem ... Een bromfiets of scooter is een kostbaar bezit. Een goede cascoverzekering is daarom geen overbodige luxe. Maar hoe kiest u de beste bromfietsverzekering met de scherpste premie?
do 19 dec 2019

Hoekstra: 'Verbod op negatieve spaarrente niet nodig'

Hoekstra: 'Verbod op negatieve spaarrente niet nodig'
Miljonairs moeten bij sommige banken betalen om er hun spaargeld te stallen. Daarom maken veel consumenten zich zorgen. Worden zij binnenkort ook geconfronteerd met negatieve ... Miljonairs moeten bij sommige banken betalen om er hun spaargeld te stallen. Daarom maken veel consumenten zich zorgen. Worden zij binnenkort ook geconfronteerd met negatieve spaarrente?
wo 18 dec 2019

Toch kinderbijslag voor minderjarige studenten

Toch kinderbijslag voor minderjarige studenten
Goed nieuws voor ouders van kinderen onder de achttien die een hbo- of universitaire opleiding volgen. Zij komen in 2020 alsnog in aanmerking voor kinderbijslag. ... Goed nieuws voor ouders van kinderen onder de achttien die een hbo- of universitaire opleiding volgen. Zij komen in 2020 alsnog in aanmerking voor kinderbijslag.
di 10 dec 2019

Schuldhulproute wil probleemschulden helpen voorkomen

Schuldhulproute wil probleemschulden helpen voorkomen
Banken, gemeenten, bedrijven en maatschappelijke organisaties bundelen hun krachten om te voorkomen dat Nederlandse huishoudens een probleemschuld opbouwen. Dat doen ze in de ... Banken, gemeenten, bedrijven en maatschappelijke organisaties bundelen hun krachten om te voorkomen dat Nederlandse huishoudens een probleemschuld opbouwen. Dat doen ze in de Nederlandse Schuldhulproute (NSR), die in november 2019 is geïntroduceerd.
ma 9 dec 2019

Op reis met de auto? Laat kostbare bagage niet achter!

Op reis met de auto? Laat kostbare bagage niet achter!
Als criminelen tijdens uw vakantie de bagage uit de auto stelen, dan dekt uw reisverzekering in principe – een deel van – de schade. Maar pas op: er moet dan wel s ... Als criminelen tijdens uw vakantie de bagage uit de auto stelen, dan dekt uw reisverzekering in principe – een deel van – de schade. Maar pas op: er moet dan wel sprake zijn van braaksporen én uw spullen mogen van buitenaf niet zichtbaar zijn.
do 5 dec 2019

Premies woon- en autoverzekeringen omhoog door extreem weer

Premies woon- en autoverzekeringen omhoog door extreem weer
Ook in Nederland hebben we steeds vaker te maken met extreem weer. Daardoor loopt het aantal schadeclaims op. Als gevolg hiervan hebben verzekeraars de premie van de opstalver ... Ook in Nederland hebben we steeds vaker te maken met extreem weer. Daardoor loopt het aantal schadeclaims op. Als gevolg hiervan hebben verzekeraars de premie van de opstalverzekering in de afgelopen jaren flink verhoogd.
wo 4 dec 2019

Steeds minder brandschade

Steeds minder brandschade
Het aantal schadeclaims naar aanleiding van brand is flink gedaald. In 2016 waren het er nog ruim 105.000. In 2017 daalde dat naar zo’n 90.000 en in 2018 naar iets boven ... Het aantal schadeclaims naar aanleiding van brand is flink gedaald. In 2016 waren het er nog ruim 105.000. In 2017 daalde dat naar zo’n 90.000 en in 2018 naar iets boven de 80.000.
di 3 dec 2019

NOB: 'Spaartaks kan al in 2020 omlaag'

NOB: 'Spaartaks kan al in 2020 omlaag'
Door de extreem lage rente hebben spaarders al jaren nauwelijks rendement. Maar ze moeten wel belasting betalen als ze per persoon meer dan € 30.000 op hun rekening hebbe ... Door de extreem lage rente hebben spaarders al jaren nauwelijks rendement. Maar ze moeten wel belasting betalen als ze per persoon meer dan € 30.000 op hun rekening hebben staan. De regering wil dat per 2022 veranderen.
do 28 nov 2019

Spaarhypotheek: aflossen of bijstorten?

Spaarhypotheek: aflossen of bijstorten?
Heeft u een spaarhypotheek en overweegt u om deze deels af te lossen? Onderzoek dan eerst of het niet slimmer is om het spaardeel aan te vullen. ... Heeft u een spaarhypotheek en overweegt u om deze deels af te lossen? Onderzoek dan eerst of het niet slimmer is om het spaardeel aan te vullen.
ma 18 nov 2019

Zorgverzekering 2020: grote verschillen in premies

Zorgverzekering 2020: grote verschillen in premies
Alle zorgpremies voor de basisverzekering in 2020 zijn inmiddels bekend. Het premieoverzicht laat een zeer uiteenlopend beeld zien. Sommige zorgverzekeringen worden veel duurd ... Alle zorgpremies voor de basisverzekering in 2020 zijn inmiddels bekend. Het premieoverzicht laat een zeer uiteenlopend beeld zien. Sommige zorgverzekeringen worden veel duurder, andere juist goedkoper.
di 12 nov 2019

Ook kanttekeningen bij oversluiten orv

Ook kanttekeningen bij oversluiten orv
Omdat we ouder worden, zijn de premies van overlijdensrisicoverzekeringen (orv's) gedaald. Daardoor kan het lonen om uw orv over te sluiten. Toch is dit lang niet altijd het g ... Omdat we ouder worden, zijn de premies van overlijdensrisicoverzekeringen (orv's) gedaald. Daardoor kan het lonen om uw orv over te sluiten. Toch is dit lang niet altijd het geval.
ma 11 nov 2019

AOW-leeftijd blijft 67 jaar in 2025

AOW-leeftijd blijft 67 jaar in 2025
De AOW-leeftijd gaat in 2025 niet verder omhoog. Dat heeft minister Koolmees van Sociale Zaken aan de Tweede Kamer meegedeeld. ... De AOW-leeftijd gaat in 2025 niet verder omhoog. Dat heeft minister Koolmees van Sociale Zaken aan de Tweede Kamer meegedeeld.
vr 8 nov 2019

Geldwijzer Nabestaanden geeft financieel inzicht

Geldwijzer Nabestaanden geeft financieel inzicht
Veel gezinnen weten niet precies wat de financiële gevolgen zijn wanneer één van de partners overlijdt. Daarom is onlangs de Geldwijzer Nabestaanden gelance ... Veel gezinnen weten niet precies wat de financiële gevolgen zijn wanneer één van de partners overlijdt. Daarom is onlangs de Geldwijzer Nabestaanden gelanceerd.
wo 6 nov 2019

Huis isoleren? De overheid betaalt mee!

Huis isoleren? De overheid betaalt mee!
Overweegt u om twee of meer isolerende maatregelen te treffen voor uw huis? Wacht dan niet te lang. Zo lang er geld is, betaalt de overheid onder voorwaarden namelijk mee! ... Overweegt u om twee of meer isolerende maatregelen te treffen voor uw huis? Wacht dan niet te lang. Zo lang er geld is, betaalt de overheid onder voorwaarden namelijk mee!
ma 4 nov 2019

Maximale hypotheek met NHG flink hoger in 2020

Maximale hypotheek met NHG flink hoger in 2020
Goed nieuws voor huizenkopers die graag meer zekerheid willen. Vanaf 1 januari 2020 gaat het bedrag dat u met Nationale Hypotheek Garantie kunt lenen namelijk weer omhoog. ... Goed nieuws voor huizenkopers die graag meer zekerheid willen. Vanaf 1 januari 2020 gaat het bedrag dat u met Nationale Hypotheek Garantie kunt lenen namelijk weer omhoog.
wo 30 okt 2019

Energiebelasting 2020 goed voor uw portemonnee?

Energiebelasting 2020 goed voor uw portemonnee?
Zoals elk jaar veranderen ook in 2020 de tarieven van de belastingen die u over gas en elektriciteit moet betalen. Volgens de regering gaat een huishouden er volgend jaar gemi ... Zoals elk jaar veranderen ook in 2020 de tarieven van de belastingen die u over gas en elektriciteit moet betalen. Volgens de regering gaat een huishouden er volgend jaar gemiddeld € 100 op vooruit. Maar dat geldt niet voor iedereen.
do 24 okt 2019

Premie autoverzekering weer verder gestegen

Premie autoverzekering weer verder gestegen
De premies van autoverzekeringen stijgen nog altijd. Gemiddeld betaalt u dit jaar ruim 11% meer voor uw WA-autoverzekering dan in 2018. Maar omdat de ene verzekering de andere ... De premies van autoverzekeringen stijgen nog altijd. Gemiddeld betaalt u dit jaar ruim 11% meer voor uw WA-autoverzekering dan in 2018. Maar omdat de ene verzekering de andere niet is, loont het vaak om uw autoverzekering weer eens kritisch te vergelijken.
di 8 okt 2019

ORV vaak onbetaalbaar voor ex-patiënten

ORV vaak onbetaalbaar voor ex-patiënten
Mensen die genezen zijn van kanker en een overlijdensrisicoverzekering (ORV) willen afsluiten, komen vaak van een koude kermis thuis. In het gunstigste geval betalen zij een t ... Mensen die genezen zijn van kanker en een overlijdensrisicoverzekering (ORV) willen afsluiten, komen vaak van een koude kermis thuis. In het gunstigste geval betalen zij een torenhoge premie, in de slechtste situatie kunnen zij zich niet verzekeren.
ma 7 okt 2019

Pensioenfondsen willen kortingen voorkomen

Pensioenfondsen willen kortingen voorkomen
Vier grote Nederlandse pensioenfondsen werken aan een plan om pensioenkortingen in 2020 te voorkomen. In oktober willen zij om tafel met de sociale partners en minister Koolme ... Vier grote Nederlandse pensioenfondsen werken aan een plan om pensioenkortingen in 2020 te voorkomen. In oktober willen zij om tafel met de sociale partners en minister Koolmees.
do 3 okt 2019

Zorgpremie in 2020 toch meer omhoog?

Zorgpremie in 2020 toch meer omhoog?
De eerste zorgpremie voor 2020 is bekend. Die gaat omhoog met € 6 per maand. Dat is dubbel zoveel als het kabinet had voorspeld. ... De eerste zorgpremie voor 2020 is bekend. Die gaat omhoog met € 6 per maand. Dat is dubbel zoveel als het kabinet had voorspeld.
wo 2 okt 2019

Is contant geld wel verzekerd?

Is contant geld wel verzekerd?
Heeft u regelmatig veel cash op zak? Dan is de kans groot dat uw verzekeraar niet alles vergoed bij verlies of diefstal. Inboedelverzekeringen kennen namelijk een maximale ver ... Heeft u regelmatig veel cash op zak? Dan is de kans groot dat uw verzekeraar niet alles vergoed bij verlies of diefstal. Inboedelverzekeringen kennen namelijk een maximale vergoeding voor contant geld.
di 1 okt 2019

Vergoeding vrije advocaatkeuze bijna gehalveerd

Vergoeding vrije advocaatkeuze bijna gehalveerd
De meeste rechtsbijstandverzekeringen bieden polishouders de mogelijkheid om bij een juridisch geschil zelf hun advocaat te kiezen. De maximale vergoedingen die zij hiervoor a ... De meeste rechtsbijstandverzekeringen bieden polishouders de mogelijkheid om bij een juridisch geschil zelf hun advocaat te kiezen. De maximale vergoedingen die zij hiervoor aanbieden, zijn in de afgelopen vier jaar echter bijna gehalveerd.
ma 30 sep 2019

Betalingsachterstand, wat kunt u doen?

Betalingsachterstand, wat kunt u doen?
Van de bijna 11 miljoen consumenten die een lening hebben afgesloten, betalen er 675.000 niet op tijd. Vooral twintigers en dertigers blijken moeite te hebben met aflossen. ... Van de bijna 11 miljoen consumenten die een lening hebben afgesloten, betalen er 675.000 niet op tijd. Vooral twintigers en dertigers blijken moeite te hebben met aflossen.
do 26 sep 2019

Eigen risico autoverzekering vaak onbekend

Eigen risico autoverzekering vaak onbekend
Bijna de helft van alle Nederlandse autobezitters weet niet hoe hoog het eigen risico van zijn of haar autoverzekering is. Daardoor zijn ze bij schade vaak teleurgesteld over ... Bijna de helft van alle Nederlandse autobezitters weet niet hoe hoog het eigen risico van zijn of haar autoverzekering is. Daardoor zijn ze bij schade vaak teleurgesteld over de vergoeding die hun autoverzekeraar uitkeert.
wo 25 sep 2019

Overbieden op een koophuis: waar moet u op letten?

Overbieden op een koophuis: waar moet u op letten?
Overbieden op een koopwoning is steeds gebruikelijker. Bent u op huizenjacht en overweegt u om boven de vraagprijs te bieden? Dan zijn er enkele aandachtspunten. Wij hebben de ... Overbieden op een koopwoning is steeds gebruikelijker. Bent u op huizenjacht en overweegt u om boven de vraagprijs te bieden? Dan zijn er enkele aandachtspunten. Wij hebben de belangrijkste voor u op een rij gezet.
wo 18 sep 2019

Miljoenennota: Kabinet investeert 3 miljard in koopkracht burgers

Miljoenennota: Kabinet investeert 3 miljard in koopkracht burgers
Het kabinet wil komend jaar de koopkracht voor alle huishoudens verbeteren. Om dat te realiseren, is er een bedrag van maar liefst € 3 miljard gereserveerd. Vooral de mid ... Het kabinet wil komend jaar de koopkracht voor alle huishoudens verbeteren. Om dat te realiseren, is er een bedrag van maar liefst € 3 miljard gereserveerd. Vooral de middeninkomens gaan daar de vruchten van plukken.
wo 18 sep 2019

Miljoenennota: Iets hogere zorgpremie in 2020

Miljoenennota: Iets hogere zorgpremie in 2020
Het kabinet verwacht dat de zorgpremie in 2020 iets zal stijgen. Volgens de berekeningen met zo'n € 3 per maand. Daarmee komt de gemiddelde basisverzekering uit op € ... Het kabinet verwacht dat de zorgpremie in 2020 iets zal stijgen. Volgens de berekeningen met zo'n € 3 per maand. Daarmee komt de gemiddelde basisverzekering uit op € 1.420 per jaar. De zorgtoeslag is gekoppeld aan de premie en stijgt dus ook iets.
wo 18 sep 2019

Miljoenennota: Wonen en verduurzamen

Miljoenennota: Wonen en verduurzamen
Steeds meer starters en mensen met een middeninkomen hebben moeite om een huis te kopen. Dat geldt met name in de steden, maar ook steeds vaker in het buitengebied. Om hierin ... Steeds meer starters en mensen met een middeninkomen hebben moeite om een huis te kopen. Dat geldt met name in de steden, maar ook steeds vaker in het buitengebied. Om hierin verandering te brengen, wil het kabinet € 2 miljard extra investeren in woningbouw.Gildenveld 2
3892 DG Zeewolde

Kvk nummer 39085072| WFT nummer 12016658| Disclaimer | PrivacyWebsite by DenK Internet Solutions
Onze website plaatst geen tracking cookies. Geïntegreerde (social) media als Facebook, YouTube of AddThis kunnen bij gebruik ervan dat wel doen.

Wat zijn cookies?

Een cookie is een klein tekstbestand dat door een website op uw apparaat (computer, tablet of mobiele telefoon) wordt geplaatst.

Hoe wij cookies gebruiken

Wij plaatsen uitsluitend functionele cookies voor een optimale werking van de website. Bij uw volgende bezoek worden de cookies gebruikt om u te herkennen en dat maakt een volgend bezoek aan onze website gemakkelijker.

Cookies van derden

Bij de cookies die via onze website worden geplaatst, kunnen cookies van andere partijen zitten. Deze cookies meten bijvoorbeeld het gebruik van onze website. Deze zogenaamde statistische cookies geven ons inzichten waarmee wij onze website vervolgens verder kunnen optimaliseren om zo de gebruikerservaring van bezoekers te verbeteren. Deze inzichten gebruiken wij uitsluitend ten behoeve van onszelf en er worden geen gegevens gedeeld met derden zoals bijvoorbeeld Google.

Verder treft u buttons aan van bijvoorbeeld Addthis, Facebook, Twitter of LinkedIn. Met deze buttons kunt u informatie van onze website delen. Ook is het mogelijk dat er video's van YouTube op onze website staan of applicaties van andere partijen. Hiervoor worden cookies geplaatst vanuit deze (social) media. Wij hebben daar geen invloed op. Wilt u hier meer over weten? Lees dan de privacyverklaringen van deze (social media)kanalen. Daarin staat wat zij met de (persoons)gegevens doen die zij via dit soort cookies verwerken.

Uitschakelen cookies

U kunt het gebruik van cookies uitschakelen. Let erop dat u de instellingen apart voor elke browser en apparaat dat u gebruikt moet aanpassen. Hoe u uw instellingen kunt aanpassen, verschilt per browser. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw browser.

Wees u ervan bewust dat als u geen cookies wilt, wij niet meer kunnen garanderen dat onze website helemaal goed werkt. Het kan zijn dat enkele functies van de site verloren gaan.

Slotopmerkingen

Wij zullen deze verklaring af en toe aan moeten passen, omdat bijvoorbeeld onze website of de regels rondom cookies wijzigen.

Top